Doodgewoon op dood.nl – Extra nieuwsbrief
Vrijdag 10 augustus 2001

Een extra nieuwsbrief om u erop te wijzen dat het vanaf nu mogelijk is als lezer/bezoeker te reageren op artikelen die op dood.nl verschijnen. Onder elk artikel kunt u uw reactie, mening, aanvullingen of zomaar opmerkingen geven. Maak er gebruik van en
bepaal mede de inhoud van dood.nl.

Archief
Ook het archief is totaal vernieuwd en is nu overzichtelijk ingedeeld in ‘artikelen, rubrieken en columns’. Dat maakt het zoeken makkelijker en het archief overzichtelijker.

Nieuwe artikelen op dood.nl
9 augustus geplaatst:
- Vol schieten door de lens, 7 vragen aan Pauline Prior, fotografe van uitvaarten.
- De Amerikanen trekken zich terug. SCI Nederland verkocht aan Monuta.
- Henk Driessen, een uitvaartondernemer voor hond, kat en kanarie.

Spits
Afgelopen maandag 6 augustus was weer een recorddag voor dood.nl wat het aantal bezoeker betreft: 351, dankzij een kleine signalering van dood.nl op de middenpagina’s van de ochtendkrant Spits.

Adverteren
Voor meer informatie over adverteren op dood.nl: Uitvaart Com, tel. 463 07 01.
Ook het is het mogelijk een advertentie in deze Nieuwsbrief op te nemen. Ook daarvoor kunt u contact opnemen met Uitvaart Com, tel. 463 07 01.

Colofon
Zowel Doodgewoon op dood.nl als de nieuwsbrief zijn uitgaven van de Stichting Eindelijk en staan onder redactie van Anja Krabben. Overige ‘op onregelmatige basis medewerkenden’: Barbara Mastwijk jr., Bob Polak, Marijke Streefkerk. Opmerkingen en suggesties over de nieuwsbrief én de site dood.nl zijn van harte welkom: redactie@dood.nl.
Wilt u voortaan geen nieuwsbrief meer ontvangen, stuur dan een e-mail naar info@dood.nl met in de body de vermelding: ‘Afmelding Nieuwsbrief’.
Oude Nieuwsbrieven zijn opvraagbaar, stuur een mail naar info@dood.nl.

(C) 2001 – Doodgewoon - http://www.dood.nl