vakdag 2018‘Bedrijfsverloskundige‘ Guido Thys spreker tijdens VTU Vakdag
Met ‘bedrijfsverloskundige’ Guido Thys is de eerste spreker tijdens de VTU Vakdag 2018 bekend. “We zijn erg blij dat we Guido Thys bereid hebben gevonden om op 26 september naar de Evenementenhal in Gorinchem te komen”, vertelt Jos Weijs, VTU-bestuurslid en voorzitter van de beurscommissie enthousiast.


greenleave klein Duurzame uitvaart en draagbaar
Hoe ziet een duurzame uitvaartkist er eigenlijk uit? Welke mogelijkheden zijn er als ik voor duurzaam kies? Stichting GreenLeave neemt u in negen filmpjes mee naar de duurzame mogelijkheden voor een uitvaart.


grafkist in doos 1Prijswinnaar ‘grafkist in een doos’ van Final Footprint Challenge te zien op Uitvaartbeurs Amsterdam
Afgelopen donderdag maakte de vakjury van de Final Footprint Challenge (een initiatief van Dela, Yarden en stichting GreenLeave om de uitvaartbranche sneller te verduurzamen) bekend dat de compact en vlak verpakte CHISTANN uitvaartkist de winnaar is van deze eco-challenge.


LOB begraafplaatsweek 2018Week van de Begraafplaats 2018
26 mei t/m 3 juni 2018
Tussen Kunst & Kist

Dit jaar wordt voor de vijfde maal de Week van de Begraafplaats georganiseerd met als thema ‘Tussen Kunst & Kist’. Sinds de Week in 2014 voor de eerste maal werd georganiseerd, heeft deze jaarlijkse manifestatie een vaste plek veroverd op de culturele agenda van Nederland.


de postenVredehof doneert logeerbedden aan de Posten
Op vrijdag 6 april vond de ‘overhandiging’ plaats van twee logeerbedden voor de palliatieve zorg binnen de Posten. De bedden zijn bedoeld voor familieleden en naasten die tijdens de stervensfase bij hun dierbare willen waken.

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.